Ништа није пронађено
Истражите
Log in

Тотеми/Истакнути градови/Дивљи свет/Обилазак терена

Преглед
Наши гости ће имати удобност и стручног водича. Потрудићемо се да сви путници добију довољно времена на свакој станици да доживе сваку локацију. Чак и по кишним данима имаћете сјајну турнеју са нама.
Цити: Ketchikan
Mon 20 May
i
Можете одабрати датум већ на веб страници за резервације
Са почетком у $59.00
Mon 20 May
Са почетком у $59.00
Резервисати
Шта је укључено
Пружамо флаширану воду.
Додатне информације
<ул><ли>Бебе и мала деца могу да се возе у колицима или колицима.<ли>Допуштене су животиње услужне.<ли>Опције јавног превоза су доступне у близини<ли>Бебе су обавезне да седи у крилу одрасле особе<ли>Доступна су специјализована седишта за бебе<ли>Погодна за све нивое физичке спремности
Шта да очекујете
1
Херринг Цове
Када кренемо у центар града, одвезћемо се из једног од два Тотем парка у Кетцхикану. Након 20 минута шетње међу Тотемима, упутићемо се у увалу харинга да погледамо Црног медведа. Ова тура ће трајати 1 сат или 1,5 сат у зависности од вас.
2
Сакман Нативе Виллаге
Нативе Виллаге Сакман има највеће стојеће тотеме на свету. Подручје је испуњено тотемима који су стари преко 100 година. Лагане пешачке стазе чине ово дивном станицом за упијање у завичајну баштину и наглашавају вештине које су биле потребне да се изграде ова прелепа дела завичајне уметности.
Политика отказивања
За потпуни повраћај новца, откажите најмање 24 сата пре заказаног времена поласка.
Коментара (5)
Phiota
Oct 2022
I booked a trip with them on Expedia and went to meet them at designated location but they said that have to wait a couple hours because not enough people on the tour so I waited and then they said still not enough people taking the tour so they cancelled it and I wasted a couple hours. They said they would refund me the $$$ but they never did. I tried to cancel it with Expedia but they still charged me.
Одговор домаћина
Oct 2022
This person did not take our tour. If we cancel for any reason we always refund. I’m sure we refunded or the refund is in the process.
theresa_h
Sep 2022
Sorry, but our tour guide was not very informative, did not go into any details of the 3 stops that we made, dropped us off at Totems and handed us a booklet and said he will pick us up in 20 minutes.
Одговор домаћина
Sep 2022
Thank you for taking the time to give us a review. We appreciate your feedback. I’m sorry to hear you had a negative experience. After speaking with our driver we hope this won’t happen again.
Adventure41230771602
Aug 2022
Guide uninformative, never saw Creek St, dropped off in parking lot at Saxman village and never saw the village or Clan House or most of the totem poles. It was basically a 2 hour van ride and the van was run down, had 10 people in it but 8 or 9 was most it could hold comfortably. I am 80 and had to sit in 5th row, the last set of seats. It was a poor trip and a waste of money. Dick Delio
Одговор домаћина
Aug 2022
Hello Dick, We are sorry to hear your tour wasn’t the best we could provide. Our van is a 14 passenger vehicle and can seat that many. I’m sure if you requested to sit closer to the doors or the front, our driver would have helped you. In regards to the condition of our van, it’s a new Transit van. I’m thinking you might have mistaken my company with another. We do not only stop at the Totem park. We do much more than that, I’ll look into your booking further. But I’m convinced you are speaking of a different company.
Мислимо да је ваш језик English
На ком језику желите да видите ову страницу?
English English
Мислимо да је ваш град Нев Иорк Цити
У ком граду бисте тражили истраживање?
Нев Иорк Цити
New York City