Badać
Log in

Totemy /Najważniejsze atrakcje miasta /Dzika przyroda /Wycieczka naziemna

Przegląd
Nasi goście będą mieli komfort i kompetentnego przewodnika. Zadbamy o to, aby wszyscy pasażerowie mieli wystarczająco dużo czasu na każdym przystanku, aby poznać każdą lokalizację. Nawet w deszczowe dni przeżyjesz z nami wspaniałą wycieczkę.
Miasto: Ketchikan
Wed 22 May
i
Możesz wybrać datę już na stronie rezerwacyjnej
Zaczynać od $59.00
Wed 22 May
Zaczynać od $59.00
Zarezerwuj
co jest zawarte
Zapewniamy wodę butelkowaną.
Dodatkowe informacje
  • Niemowlęta i małe dzieci mogą jeździć w wózku dziecięcym lub spacerowym
  • Zwierzęta towarzyszące są dozwolone
  • W pobliżu dostępne są środki transportu publicznego
  • Niemowlęta są wymagane siedzieć na kolanach osoby dorosłej
  • Dostępne są specjalne foteliki dla niemowląt
  • Odpowiednie dla wszystkich poziomów sprawności fizycznej
Czego oczekiwać
1
Zatoka Śledzia
Po opuszczeniu śródmieścia wyjedziemy z jednego z dwóch parków totemicznych w Ketchikan. Po 20 minutach spaceru wśród totemów udamy się do Herring Cove, aby zobaczyć czarnego niedźwiedzia. Ta wycieczka potrwa 1 godzinę lub 1,5 godziny, w zależności od Ciebie.
2
Wioska tubylców Saxmanów
Saxman Native Village ma największe stojące totemy na świecie. Obszar ten jest pełen totemów, które mają ponad 100 lat. Łatwe szlaki spacerowe sprawiają, że jest to wspaniały przystanek, aby zanurzyć się w dziedzictwie tubylczym i podkreśla umiejętności potrzebne do wyrzeźbienia tych pięknych dzieł sztuki tubylczej.
Zasady anulowania
Aby uzyskać pełny zwrot kosztów, anuluj co najmniej 24 godziny przed planowanym czasem odlotu.
Recenzje (5)
Phiota
Oct 2022
I booked a trip with them on Expedia and went to meet them at designated location but they said that have to wait a couple hours because not enough people on the tour so I waited and then they said still not enough people taking the tour so they cancelled it and I wasted a couple hours. They said they would refund me the $$$ but they never did. I tried to cancel it with Expedia but they still charged me.
Odpowiedź od gospodarza
Oct 2022
This person did not take our tour. If we cancel for any reason we always refund. I’m sure we refunded or the refund is in the process.
theresa_h
Sep 2022
Sorry, but our tour guide was not very informative, did not go into any details of the 3 stops that we made, dropped us off at Totems and handed us a booklet and said he will pick us up in 20 minutes.
Odpowiedź od gospodarza
Sep 2022
Thank you for taking the time to give us a review. We appreciate your feedback. I’m sorry to hear you had a negative experience. After speaking with our driver we hope this won’t happen again.
Adventure41230771602
Aug 2022
Guide uninformative, never saw Creek St, dropped off in parking lot at Saxman village and never saw the village or Clan House or most of the totem poles. It was basically a 2 hour van ride and the van was run down, had 10 people in it but 8 or 9 was most it could hold comfortably. I am 80 and had to sit in 5th row, the last set of seats. It was a poor trip and a waste of money. Dick Delio
Odpowiedź od gospodarza
Aug 2022
Hello Dick, We are sorry to hear your tour wasn’t the best we could provide. Our van is a 14 passenger vehicle and can seat that many. I’m sure if you requested to sit closer to the doors or the front, our driver would have helped you. In regards to the condition of our van, it’s a new Transit van. I’m thinking you might have mistaken my company with another. We do not only stop at the Totem park. We do much more than that, I’ll look into your booking further. But I’m convinced you are speaking of a different company.
Uważamy, że twój język jest English
W jakim języku chcesz wyświetlić tę stronę?
English English
Uważamy, że Twoje miasto jest Nowy Jork
Którego miasta szukasz do odkrycia?
Nowy Jork
New York City